Sanal Mağazanı Hemen Aç
Link Arama Menu Genişlet Doküman

Facebook sayfasında ürünlerinizi nasıl satarsınız?

Ganipara’ya eklediğiniz ürünleri kolaylıkla Facebook sayfalarınızdan satışa sunabilirsiniz.

Bunun için ilk olarak “Facebook Static HTML” uygulamasını yöneticisi olduğunuz sayfanıza eklemelisiniz.

  1. Facebook Statik HTML uygulamasını sayfanıza eklemek için bu linke tıklayın: https://apps.facebook.com/static_html_plus/
  2. Açılan sayfada “Add Static HTML to a Page” butonuna tıklayın. Yeni açılan sayfada bu uygulamayı hangi sayfaya eklemek istediğinizi seçin ve “Static HTML: iframe tabs Uygulamasını Ekle” butonuna basın. Bu işlem sonrasında sayfanızın yönetim penceresi açılacaktır.
  3. Eklediğiniz uygulamanın sekmesi sayfa başlığınızın bulunduğu alanda yer alacaktır. Eğer gözükmüyorsa aşağıyı açılan oka basarak tüm sekmeleri görüntüleyebilirsiniz.
  4. “Welcome” başlıklı sekmeye tıklayın. Bu işlem sizi uygulamanın özelliklerini yönetebileceğiniz sayfaya yönlendirecektir.
  5. Açılan sayfada ürünlerinizi eklemek için “Core apps” başlığı altında bulunan “HTML” kutucuğundaki “Use this app” butonuna basın. HTML olarak düzenleyebileceğiniz bir sayfa açılacaktır. Bu sayfa içine dilediğinzi HTML ifadelerini ekleyebilirsiniz.
  6. Biz ürünlerimizi eklemek istediğimiz için Ganipara’ya eklemiş olduğunuz ürünlerin Widget HTML kodlarını alıp buraya yapıştıracağız. Bunun için tarayıcınızda yeni bir sekmede Ganipara yönetici sayfanızı açın.
  7. Ganipara yönetici sayfasında “Ürünler” butonuna basın. Ürünleriniz listelenecektir.
  8. Listeden eklemek istediğiniz ürünlerin sağında bulunan “Seçiniz” menüsünden “Sitene Ekle” butonuna basın.
  9. Açılan sayfadan “Widget” butonuna basın. Eklemek bileşenin özelliklerini belirledikten sonra “Kodu Göster” butonuna basın.
  10. Açılan penceredeki kodu kopyalayın ve Facebook sayfanızı düzenlediğimiz sekmeye geri dönün.
  11. Kodu yapıştırın.
  12. Bu işlemi eklemek istediğiniz tüm ürünler için tekrar edin.

Bu işlemi nasıl yapabileceğiniz aşağıdaki video anlatımda izleyebilirsiniz.