Sanal Mağazanı Hemen Aç
Link Arama Menu Genişlet Doküman

Google site doğrulaması nasıl yapılır?

Ganipara mağazanızı Google Webmaster Tools (Google Web Araçları) servisine ekleyerek ürünlerinizin Google tarafından daha hızlı bir şekilde indexlenmesini sağlayabilirsiniz.

Bir sitenin Google Web Araçları servisine eklenmesi için önce doğrulanması gerekmektedir. Sitenin doğrulanması işlemi için Ganipara “Meta Etiketi” yöntemine destek vermektedir. Google Web Araçları servisine sitenizi ekledikten sonra doğrulama yöntemi olarak “HTML Tag (HTML Etiketi)” seçeneğini seçiniz. Google sitenize eklemek için bir metin oluşturacaktır. Bu metni bir yere not ediniz ve kayıp etmeyiniz.

Google Webmaster Tools

Google Web Araçları servisinden gerekli doğrulama metnini alındıktan Ganipara yönetici paneline giriş yapıp “Mağazam” sayfasına gidiniz. Bu sayfada bulunan “Meta etiketi doğrulama kodu” alanına google tarafından verilen doğrulama kodunu yazıp ayarları kayıt ediniz. Google Web Araçları doğrulama kodunuz mağazanıza eklenmiştir. Doğrulama işlemini tamamlamak için Google Web Araçları’na geri dönüp işlemi tamamlayınız.

Eğer sanal mağazanızı kendi alan adınız ile de kullanıyorsanız Google Web Araçları servisine mağazanızı kendi alan adınız ile eklemenizi tavsiye ederiz.